200813-Jessica-personalbrandphotos-032.jpg

REFERENSER

”Jag sökte mig till Jessica för att jag behövde hitta tillbaka till min yrkesidentitet efter flera år av föräldrarledighet. Hon coachade mig online under min tid som expat i Schweiz och det fungerade jättebra, hon var flexibel med tider och vi möttes oftast kvällstid vilket jag uppskattade. Jag har alltid varit karriärsinriktad men behövde hjälp att hitta tillbaka till mitt driv och att skapa balans och struktur i min nya vardag. Jessica hjälpte mig att prioritera kring familjeliv och karriär och gjorde mig medveten om mina styrkor och hur jag bäst ska använda dem. Hon är inkännande, engagerad, ärlig och bra på att vägleda och att följa upp. Vid återflytten till Sverige hjälpte Jessica mig med att formulera en affärsplan samt att coacha mig i att starta eget. Utan henne hade jag vare sig vågat eller vetat hur jag skulle gå till väga. Det är den bästa investeringen jag har gjort!”

-Anna-Karin

klassisk inredning

Förtroendeskapande & Äkta

" Jag känner Jessica sedan sju år både som klient och nu senast som både coachkollega och utbildningskollega. ”Du kan inte hjälpa andra komma längre än du kommit med dig själv”, är en sanning jag tror starkt på. Jessica har förmåga att leda sig själv i självkännedom och har kommit lång.

Hennes äkthet, förtroendeskapande personlighet, humanistiska värdegrund, kompetens och långa breda erfarenhet gör henne till en person jag beundrar och tror kommer att tillföra mycket varhelst hon får uppdrag.

En till en, stora personalgrupper, konsult- och utbildningsuppdrag – ingetdera är främmande för Jessica. Ett stort varmt lycka till med dina obegränsade möjligheter och din framtid."

 

/Birgitta Keller, Keller Coach AB, CPCC och PCC-coach och utbildare