Vad vill du att 2021 ska stå för?


Den här tiden på året är ofta en tid som vi reflekterar och planerar framåt. Men för vissa företag eller entreprenörer som har mest att göra just nu i slutet av året kan det här med rutiner och reflektion ramla mellan stolarna. Att planera framåt tenderar att hända först när nyårsfesten är över, så ta lite tid för dig själv nu eller i början av Januari för att tänka på vad du vill att 2021 ska stå för och ställ dig själv följande frågor:


1. Vad är ditt budskap?


Hur förklarar du för människor vad du gör i ditt företag? Hur relaterar du ditt budskap till de resultat du skapar för dina kunder? Ditt budskap bör innehålla vad du gör och varför du gör det samt beskriva de fördelar som dina potentiella kunder uppnår genom dina produkter eller tjänster. Det ska vara kortfattat och känslomässigt så att de som hör eller läser om det vill veta mer om vad du gör och om du kan hjälpa dem.


2. Vad är ditt mål för 2021?


Ställ dig frågan vad är ditt mål för 2021?


Att hjälpa fler kunder att nå sina mål? Vill du sälja mer av en viss produkt eller tjänst som du för närvarande tillhandahåller? Vill du utveckla en ny produkt eller tjänst som du vet skulle gynna dina kunder? Vill du effektivisera ditt företag så att du kan spendera mer kvalitetstid med din familj? Vad brinner du för i ditt företag? Vilket problem löser du för dina kunder? Det finns många områden du kan utveckla under det nya året för att göra det till ditt bästa år hittills.


3. Vad kan du bidra med ?


Många startar sina företag för att göra skillnad och att bidra till förändring i världen. Kan 2021 vara det år du bidrar till gemenskap med likasinnade, eller leder en grupp och använder din expertis för att bidra till att göra skillnad? Vilka förändringar kan du göra lokalt eller globalt som kommer att göra skillnad för dig, dina kunder och ditt företag 2021? Att skapa en känsla av gemenskap i en grupp du leder kan hjälpa dig att nå fler kunder eller hjälpa dig att positionera dig som expert inom en viss nisch.


4. Vad vill du uppnå senast den 31 december 2021?


Vilka prestationer skulle göra dig stolt eller glad 2021? Vilka förändringar kan du bidra med till andra människors liv för att göra det till det bättre och ge dig den känslan av prestation och framgång? Tänk på vart du vill befinna dig vid den här tiden nästa år, visualisera verkligen och dina möjligheter och var inte rädd för att drömma stort!


5. Vilket är ditt motto för 2021?


Vilka ord skulle du vilja leva efter under 2021, vilket motto kommer att hjälpa dig genom de tuffa tiderna eller inspirera dig att nå nya höjder när allt flyter på? Att använda affirmationer är ett bra verktyg som hjälper dig att hålla fast vid dina strategier 2021 och att ha fokus på målet hela vägen. Om ett visst motto eller ord rimmar med dig och ditt mål skriv ut det klistra det på en spegel, sätt upp det på ditt kylskåp eller rama in det i en fin ram och säg det till dig själv varje dag. Kom ihåg att det är i sinnet och i vårt undermedvetna som vi arbetar med det som planteras i det - om du upprepar mantrat för dig själv tillräckligt ofta tror sinnet att det är sant.


Ett nytt år ger så många möjligheter för oss alla - ett blankt blad, en ny start och en ny plan. För att få ut det mesta av 2021 så gäller det att ha en bra plan och en tydlig målbild för att du ska nå det du företar dig och skapa ditt bästa år hittills för dig och ditt företag!


#hilloholmcoachingandconsulting #businesscoach #affärscoach #executivecoach #onlinecoach #coaching #coach #certifierad #ledarskap #utveckling #entreprenör #drivaeget#kvinnligtföretagande #startaeget #mål #reflektion#vision #kvinnligtledarskap #utbildning #affärsutveckling #organisationsutveckling #entreprenörskap #struktur #värderingar #mentorskap #strategi #planering #glädje #engagemang #värde

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla