MITT WHY

Uppdaterat: 4 mars 2020

Att starta mitt företag var det modigaste jag gjort på länge, troligen i hela mitt liv ja förutom att få barn för där har man ju heller ingen aning vad som komma skall. Att bestämma sig att hoppa ut i det okända vid 48 års ålder är inget som omgivningen rekommenderar men med några få vid min sida var det precis vad jag gjorde. Varför lämna ett fast jobb tänker ni säkert? Ja det är ganska enkelt förutom att jag länge haft en dröm att driva mitt egna företag inom ledarskap, utveckling och coaching så var det att jag efter tre veckor på mitt nya jobb fick en ny chef.(Och den nuvarande chefen som rekryterade mig var anledningen till att jag sökte tjänsten) Tro mig, det var säkert inget fel på den nya chefen men för mig blev det att jag miste den bästa chefen jag någonsin haft, ni vet en tydlig , lyhörd och örmjuk chef som verkligen gjorde att man vill prestera bättre och bättre. Jag hamnade i något som ja låt mig kalla det moment 22. Det fick mig att omvärdera min situation och ta ett beslut, antingen stanna kvar och gilla läget eller göra något åt mitt nuläge. Det blev det senare. Vägen dit innehöll både coaching och mycket prat med nära och kära innan jag jobbade min sista dag i Juni 2019.

Så nu sex månader senare efter mycket reflektion, insikt och coaching;) så vet jag varför jag gör detta. Jag vill med mitt engagemang vägleda och bidra att människor och företag går från sitt nuläge till sitt nyläge, att de når sin fulla potential. Det är mitt WHY.

Bloggen kommer att vara en del i mitt företagande ca en gång i månaden, där jag kommer att skriva om allt ifrån ledarskap, utveckling och coaching men även lite goodies från livet. Hoppas ni kommer att uppskatta mina inlägg.


/Jessica52 visningar0 kommentarer